פסח שהוא גם חג האביב, חג החירות.
החירות אותה אנו לוקחים עבורנו לעשייה חדשה, לשינוי בחיינו.
החרות לעשות "ככל העולה על רוחנו",
לקבל את עצמנו ואז לבקש שינויי...
לחוות את חיינו בדרך של אומץ וטוב לב,
לתת לעצמנו את החופש להיות.. להיות בנוכחות בחיינו בשלמות עם כל רגע ורגע... מבוא
בחג זה שבו כולנו מסובין... מארחים ומתארחים, בכל מקרה אמו אוכלים יותר מהרגיל, לכן, כדאי להיות בדיוק של עשייה משבועות אחרים של תזונה.
ארוחת בוקר
יוגורט 1.5%-0% +תפוח עץ או מלון
או
2 פריכיות אורז עם גבינה לבנה 5% וירקות
ארוחת צהריים
פטה כבד או כבד מוקפץ קלות בשמן זית עם בצלים+ סלט ירוק
או
עוף בלימון+ שעועית ירוקה
או
מחית בטטות ברוטב בלסמי
עוף בלימון
עוף שלם מופשר, בנקב שלו להכניס לימון שלם עם הקליפה רחוץ ונקי בגודל הנקב ולצלות בתנור ל45 דקות , להפוך ולצלות לעוד רבע שעה.